Siapa Saya


Diberi nama Shahrul Nizam bin Samijo, merupakan anak ke empat daripada lapan orang adik beradik. Kini telah berkahwin dan telah menetap di Johor Bahru sejak 14 tahun yang lalu.

Saya mula terlibat secara terus dalam alam pekerjaan sebaik sahaja mengambil Sijil Pelajaran Malaysia dan sentiasa mengambil peluang untuk menambah pendapatan dengan bekerja sementara apabila cuti semester dengan pelbagai pekerjaan, diantaranya sebagai operator pengeluaran, ejen jualan langsung dan pengawal keselamatan. 

Pernah juga bergiat cergas dalam perniagaan jualan kenderaan sebelum masuk ke sektor perkilangan selama enam tahun sebelum mengambil keputusan untuk menjadi perunding perancangan harta sepenuh masa. Harta dalam konteks ini termasuklah kewangan dan aset-aset yang perlu diatur mengikut keperluan dan bukannya kehendak.

Walaupun mempunyai Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal) daripada Universiti Teknologi Malaysia, saya kini memilih untuk menjadi perancang harta ataupun ramai yang mengenali sebagai perancang kewangan Islam, kerana sejak daripada zaman belajar saya telah terdedah dengan perlunya kita merancang warisan kita untuk masa depan. Perkara ini saya perolehi apabila saya terlibat dalam bidang perniagaan dan melihat kepada keperluan untuk kita merancang harta demi masa hadapan yang lebih terjamin.


Anda boleh menghubungi saya di talian 019-750 0021 atau menghantarkan emel ke peneraju@gmail.com ataupun dengan menggunakan borang di
bawah:

Sila isikan butiran sebenar anda untuk mengelakkan sebarang kesulitan.
Nama *Emel *Telefon *Perkara *Mesej Anda *

Image Verification


captcha


Please enter the text from the image:


[Refresh Image] [What's This?]

Powered byEMF Forms Online