Takaful Senior Gold - Takaful Warga Emas

Memperkenalkan Takaful SeniorGold - Pelan takaful khas buat warga emas daripada Zurich Takaful Malaysia Berhad.Siapa yang layak memohon?
- Seseorang yang berusia 18 tahun dan ke atas

Siapa yang layak dilindungi?
- Seseorang yang berusia 50 tahun hingga 90 tahun. Usia kemasukan maksimum adalah 80 tahun (hari lahir terakhir).

Apakah syarat untuk dilindungi?
- Semua permohonan adalah dijamin kelulusannya walaupun sudah menghidap apa jua jenis penyakit. Perlindungan yang diberikan adalah kematian akibat kemalangan dan penyakit (semulajadi). Tiada pemeriksaan kesihatan diperlukan.

Berapa caruman yang diperlukan?
- Caruman adalah mengikut unit dengan minimum adalah 1 unit dengan caruman serendah RM50 sebulan. Anda boleh memohon untuk lebih daripada 1 unit. Semakin banyak unit yang anda mohon, semakin tinggi nilai perlindungan yang diberikan.

Adakah caruman akan bertambah?
- Jangan risau. Nilai caruman adalah tetap. Jika anda memilih untuk 1 unit sahaja, caruman anda akan tetap kekal RM50 setiap bulan sehingga sijil matang atau ditutup.

Berapa nilai perlindungan yang disediakan?
- Nilai perlindungan adalah tertakluk kepada usia kemasukan, jantina dan bilangan unit yang anda pilih. Bilangan unit maksimum adalah sebanyak 10 unit sahaja. Jadual untuk unit dan perlindungan telah disediakan untuk rujukan.


Ringkasan Takaful SeniorGold


Jadual Takaful SeniorGold

Ingin memohon? Hubungi perunding Zurich Takaful anda.

Reactions:

1 komen:

Oskar Glauber said...


What's up friends, nice article and nice urging commented at this place, I am in fact enjoying by these. capital one login